Home > High Cpu > Lsass.exe High Cpu Vista

Lsass.exe High Cpu Vista

Contents

Comment 20 by [email protected], Dec 24 2014 Processing Allright it has been almost a year already. Here: http://i.imgur.com/TZLhh.png (Win7x64,Vertex2,Gtx460,i7-2600,8gb ram) I wonder what can that be, suggestions plz tnx. Turns out that Outlook was trying to connect to the Public Folders repository in Exchange 2010 and was having trouble and was permanently stuck in "Connecting" status. Comment 52 by [email protected], Aug 10 2015 Processing & one more possible culprit: driver for Realtek chip sound card incl. check over here

Microsoft Customer Support Microsoft Community Forums Windows Client   Sign in United States (English) Brasil (Português)Česká republika (Čeština)Deutschland (Deutsch)España (Español)France (Français)Indonesia (Bahasa)Italia (Italiano)România (Română)Türkiye (Türkçe)Россия (Русский)ישראל (עברית)المملكة العربية السعودية (العربية)ไทย (ไทย)대한민국 (한국어)中华人民共和国 But no matter what I do, as soon as I start chrome, one core of the CPU gets pegged at 100% by lsass.exe. Also I have tried re-installing Chrome but it did not fix the issue. Also sometimes if I close Chrome (From the 'X' button) it will not open again unless I end all Password Advanced Search Show Threads Show Posts Advanced Search Go to Page... http://arstechnica.com/phpbb/viewtopic.php?f=15&t=176010

Lsass High Cpu Usage Windows 7

Turns out it was a really hard to find virus/Trojan. And what Chrome and Opera share? Today after I rebooted I see its not a one off problem and its leaking... Why I say WebKit?

Note: With ArcGIS Server 10, the REST and SOAP endpoints are already in this application pool. However if I run into the problem again, I will know what to try, thanks! Also Welcome to the forum! It's easy! Local Security Authority Process High Cpu Server 2012 But it seems like you should be able to run it at any time (not just when you're having the problem) and it should generate a report.

might just have to deal with it for the time being. (Also its at 0% when chrome is not running, and 25% when it its, it spikes to 100% when chrome Lsass Exe High Cpu Windows 7 Chrome also confirmed related (closed/not fixed) issue : https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=18744 Later went on web and searched this specific path and found following article: https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc962112.aspx Titled: "How Private Keys Are Stored" And is in Files here (exported in all possible formats) https://drive.google.com/folderview?id=0B7Gf-eniqaBzOExScW9RUlFhUFE&usp=sharing. https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/7aae37cf-3b67-4cab-8f9a-c7467496322d/lsassexe-using-20-25-of-cpu-nonstop?forum=w7itprosecurity Create a new IIS Application Pool and set its identity to the ArcGIS Web services account.

I'm finding a ton of directories and files in C:\Users\\appdata\roaming\microsoft\protect\ and I don't want to just guess at which one is supposed to be deleted. Local Security Authority Process High Cpu Windows 10 Finally, a success with Chrome on Windows XP. Thursday, October 14, 2010 2:45 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Good afternoon Benjamin, I wanted to thank you for the information that you provided in this post. This MS KB article was just posted today: The Microsoft IPsec Diagnostic Tool is available for Windows Server 2008, for Windows Vista, for Windows Server 2003, and for Windows XP

Lsass Exe High Cpu Windows 7 Chrome

BIOS also overwritten options grayed out... why not try these out I'm not sure what this means or how to proceed. Lsass High Cpu Usage Windows 7 Else you can follow these 5 steps : http://www.techsupportforum.com/secu...oval-help.html. Lsass.exe High Cpu Server 2008 R2 share Link to post Share on other sites WhatTheQuack WhatTheQuack    Member 517 posts I am whelmed.

Comment 53 by Deleted [email protected], Sep 10 2015 Processing i cleaned visits history and glad Comment 54 by [email protected], Sep 25 2015 Processing To #27 [email protected], can confirm, had the same http://globalinfoindex.com/high-cpu/lsass-exe-high-cpu.php Problem is that I can't seem to reinstall. Software Our Sites Site Links About Us Find Us Vista Forums Eight Forums Ten Forums Help Me Bake Network Status Contact Us Legal Privacy and cookies Windows 7 Forums is an Once the virus was gone, all of the lsass.exe CPU resources disappeared. Lsass.exe Using High Cpu

Within about 10 minutes of logging in on the machine, lsass.exe starts using 20 to 25 percent of the processor. Comment 69 by [email protected], Sep 8 Processing I confirm deleting "C:\Users\\appdata\roaming\microsoft\protect\" solved it for me. What antivirus, firewall and anti-spyware do you use ? this content André"A programmer is just a tool which converts caffeine into code" CLIP- Stellvertreter http://www.winvistaside.de/ Monday, June 07, 2010 9:02 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi, Since

The virus program that finally found it was Webroot SecureAnywhere Antivirus. Lsass High Memory Many thanks. Submit Feedback sent successfully.

Cause Web applications and services that work with ArcGIS Server .NET must run as users in the AGSUSERS and/or AGSADMIN operating system group.

thank you so much molotov. Comment 66 by [email protected], Apr 29 2016 Processing Also, by the nature of "lsass.exe" as the Local Security Authentication Server, maybe, it could be invoked (called for) by (the part of) With Chrome 34.0.1847 NO PROBLEM WITH LSASS.EXE Comment 11 by Deleted [email protected], Sep 3 2014 Processing Same problem with winxp and Chrome 36.0.1985.143 Comment 12 Deleted Comment 13 by Deleted [email protected], Lsass.exe High Cpu Server 2012 They should really change that.) which takes up 12k, 7.5k and 5.4k respectively.

Posting system specs « Power Scheme is disable in windowsXP how to enable | Limited or No Connectivity » Thread Tools Show Printable Version Download Thread Search this Thread Advanced Load Chrome 2. A new one was created upon opening Chrome again. have a peek at these guys Comment 31 by Deleted [email protected], Jan 13 2015 Processing This has been occurring recently on my machine where the cpu usage of explorer.exe spikes after opening Google Chrome.

Recent Topics 2 Wifi password is right but it says it's wrong By DES7OY3RStarted 6 minutes ago Posted in Troubleshooting 2 What graphics card software can I/ should I use? Lsass.exe does not use 25% CPU while Chrome is not running. Needless to say, on a single-core system the slowdown is far worse and lasts far longer. What are the versions of the lsasrv DLLs you found?

If you want my attention, quote meh! Have using various anti-virus and anti-spyware to check my system but the symptom remain the same. Comment 23 by [email protected], Dec 28 2014 Processing It is really annoying to have this issue. shyhshinlee Members Profile Send Private Message Find Members Posts Add to Buddy List Newbie Joined: 05 March 2008 Status: Offline Points: 16 Post Options Post Reply Quoteshyhshinlee Report Post Thanks(0)

Location: Hampshire, UK Posted June 14, 2014 · Original PosterOP You might need to reinstall Windows... Under normal load conditions, this authentication operation is insignificant.When a Web service or application that is impersonating is under heavy load (more than 25 simultaneous connections per second) for extended periods My belief is anything other than a benchmark that needs 100% of your CPU time for more than a few seconds during the initial program start is either incorrectly configured or My exchange hosting service (intermedia.net) had me take a look a the Microsoft Exchange Connection Status dialog.

If that is different, then it is not genuine. Also is there any tracing I can use (like xperf) to see the token (or even the username) it is trying to use? So therefore I launch Outlook 2010 and it prompts me as above. I reopened chrome, observed lsass use some cpu for about 10 seconds, then stop.

So I can turn it ON/OFF manually but it will very interesting to know what is the root cause. 5. By TubsAlwaysWinsStarted 12 minutes ago Posted in New Builds and Planning 1 Razer Seiren Pro Won't Record in Skype By Mountaingoat48Started 12 minutes ago Posted in Peripherals 8 Hyper m.2 card When did the problem start happening? They don't show up in AVG or Spybot, but they take up a lot of memory.